Chillizet uruchamia "Stację chillout" na tarasie widokowym w Jastarni. Będzie to strefa relaksu, pełniąca również funkcję wakacyjnego studia rozgłośni.
"Stacja chillout" usytuowana w Molo Camp w Jastarni zaprosi codziennie od 10 lipca do końca wakacji. Będzie to okazja do spotkania z prowadzącymi rozgłośni, nadającymi swoje codzienne relacje znad morza. Na gości czekają kulinarne atrakcje. Tu posilą się pizzą Chillizet, czy skosztują wykwintnego drinka "Chillizet Fresa" i uraczą się szumem fal i pięknym widokiem na morze.
Wraz z uruchomieniem letniej rezydencji Chillizet na antenie pojawią się konkursy, w których nagrodami będą zaproszenia do Molo Camp z noclegiem i atrakcjami wodnymi.
Jednocześnie 10 lipca na warszawskim Targu Śniadaniowym zadebiutuje Chillizet Food Truck - mobilne źródło kulinarnego chilloutu. Przez całe wakacje w każdy weekend Chillizet Food Truck pojawiać się będzie w Warszawie, Trójmieście i Jastarni. W menu pojawi się klasyczne chilli con carne, a także krewetki w sosie bisque i orzeźwiające andaluzyjskie gazpacho, a także niebanalne napoje: matcha latte, combucha i wychillowana herbata z owocami i miętą. Wszystkie dania kosztować będą 20, a napoje - 10 złotych.